čo treba:
strakatá fazuľa namočená vopred
kyslá kapusta
zemiaky
cesnak
bobkový list
čierne korenie
údená paprika mletá
chili
štvorfarebné korenie
himalájska soľ
bujón domáci
Najskôr si dáme uvariť fazuľku vo vriacej vode na 5 minút, potom vymeníme vodu za čerstvú prišupneme kyslú kapustu s trochou vody kapustovej, jednu lyžicu kokosáku, bobkový list, cesnak, soľ a ostatné koreniny s troškou domáceho bujónu. A varíme a varíme a varíme tak 45-50 minút kým nám fazuľka nezmäkne asi 20 minút pred koncom vhodíme zemiačiky a primiešame troška domáceho kefíru.
A hotovka ako skoro pri každej polievke platí na druhý deň je vždy najlepšia ;)
Dobrú chuť
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára